O nama

Mi smo PRIMA COMMERCE

“PRIMA COMMERCE” doo je trgovačko preduzeće koje posluje u oblasti industrije hrane, posebno u industriji mesa i proizvoda od mesa. Pozicioniramo se kao neophodna karika između proizvođača repromaterijala i korisnika, omogućujući povoljnost vremenskog, prostornog i cenovnog, kvalitativnog i kvantitativnog aspekta raspoloživosti istih. Prenošenjem znanja i informacija između proizvođača i korisnika je sastavni deo naše misije. Svoj rad zasnivamo na poštovanju zakonskih propisa Republike Srbije i implementiranih standarda kontrole kvaliteta i bezbednosti hrane.

Kvalitetom svojih usluga želimo da postanemo nezaobilazan partner svojim dobavljačima i korisnicima usluga. Svakodnevno podižemo nivo organizovanosti, profitabilnosti i interne i eksterne društvene odgovornosti. Želimo da postanemo vodeće preduzeće u plasmanu proizvoda za mesnu industriju na nacionalnom nivou. Radimo na osvajanju tržišta okolnih zemalja. Ulažemo velike napore u podizanju nivoa tehnološih znanja o primeni proizvoda koje prodajemo.

Brojevi govore za sebe

25 +
Godina rada
100 +
Proizvoda
500 +
Klijenata
Prima COMMERCE je partner koji mi je pomogao ne samo asortimanom robe već i praktičnim savetima o primeni nekih proizvoda čime je je moja proizvodnja podignuta na novi nivo.
Jelena Popović

Zašto Prima?

Shopping Cart